1. Διαδικτυακές συνδρίες ειδικής αγωγής και στήριξης μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες/δυσλεξία, για παιδιά με δυσκολίες στην προφορική έκφραση και γενικότερα στο λόγο. Οι συνεδρίες είναι ατομικές, πραγματοποιούνται στον διαθέσιμο χρόνο των μαθητών και τα αποτελέσματά τους είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.
  2. Διαδικτυακές συνεδρίες ενισχυτικής διδασκαλίας. Το πρόγραμμα αφορά μαθητές που θέλουν να καλύψουν τα κενά της διδακτέας σχολικής ύλης. Οι συνεδρίες είναι ατομικές.
  3. Διαδικτυακά Σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες. Παρουσιάζονται και αναλύονται τα είδη του γραπτού λόγου, ασκήσεις και tips για ένα νέο συγγραφικό ξεκίνημα, επιμέλεια και καθοδήγηση καθόλη τη συγγραφική δράση.
  4. Διαδικτυακά Τμήματα δημιουργικής γραφής για παιδιά. Τα παιδιά εξασκούνται στα είδη του γραπτού λόγου, μαθαίνουν τρόπους και τεχνικές γραπτής έκφρασης και δημιουργίας με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Έρχονται σε επαφή με την λογοτεχνία, αναπτύσσοντας κατα αυτόν τον τρόπο το λεξιλόγιό τους αλλά και την προφορική τους έκφραση. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και αφορούν τόσο μαθητές με δυσκολίες μάθησης όσο και μικρούς εκκολαπτόμενους συγγραφείς.
  5. Προβάλετε το λογοτεχνικό και καλλιτεχνικό σας έργο, ενημερώστε τους ακροατές για τις δημιουργίες σας και τα σχέδιά σας μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές που καλύπτουν όλο το φάσμα της Τέχνης και του Πολιτισμού, eoearts radio http://eoeradio.org/arts/
  6. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση και ενημέρωση γράψτε στο elpidalog@gmail.com
  7. https://elpidapapa.wordpress.com/

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 11,Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

GPS:

40.496469000997, 22.985846033297

Τηλέφωνο: